Offerte

Kies je ontwerp

3 unieke thema's voor hoveniersbedrijven

We hebben 3 websites voor je klaarstaan, speciaal ontworpen voor hoveniersbedrijven. Wil jij je klanten voornamelijk informeren? Of ben jij iemand die veel wil delen over wat er gebeurt binnen het bedrijf? Klik op de afbeelding en bekijk de websites in een live demo.


De Verschilmaker

Jij bent gedreven. Je hebt passie voor je vak, passie voor ondernemen en passie voor je hoveniersbedrijf en dat wil je laten zien. Jij onderscheidt je van je concurrenten met ijzersterke voordelen en innoverende werkwijzen. Deze website laat die aspecten van jouw bedrijf stralen.


De Vakman

Jij bent een vakman en uitmuntend in het werk wat je doet. Websites liggen je niet zo, maar je weet hoe belangrijk het tegenwoordig is om online goed gezien te worden. Dit is een website met weinig om handen; perfect voor jouw hoveniersbedrijf.


De Verteller

Jij bent een verteller. Je hebt passie voor tuinen en je wil dat maar al te graag delen. Deze website is gericht om jouw verhaal te delen met je doelgroep, maar ook gericht op het verkrijgen van aanvragen. Want: hoe groot je passie ook is, er moet wel geld verdiend worden.

Bekijk onze pakketten & prijzen en kies de hovenierwebsite die bij je past!