Offerte

Over Hovenier-website.nl

Passie voor mooie websites

Wij zijn Pieter en Johannes en wij zijn Hovenier-website.nl gestart omdat we jou graag willen helpen om de online uitstraling van je hoveniersbedrijf te verbeteren. Zoals een tuin periodiek onderhoud nodig heeft, moet je website ook onderhouden worden.

Omdat je weinig tijd hebt om je website te beheren en je ook nog druk te maken of je website wel veilig of up-to-date is, hebben wij een concept bedacht waarmee we je nieuwe website in 1 week kunnen lanceren en met updates actueel houden zodat je niet achter de feiten aanloopt. Jij stuurt ons je logo, huisstijl en de beste foto's die je hebt en wij maken er met 1 van onze unieke hovenierthema's een hele gave website van.

Johannes Baas

Website specialist


Johannes kan erg genieten van tuinen, als hij er zelf maar niet zoveel aan hoeft te doen. Dan heeft hij meer tijd om met de vindbaarheid van je website bezig te zijn. Johannes is het inhoudelijke brein achter Hovenier-website.nl.

Pieter Versloot

Website specialist


Ooit dronk Pieter voor een weddenschap een vaasje bloemenwater leeg, sindsdien houdt hij enorm van planten. Hij is ook degene die ervoor zorgt dat je website gevonden wordt.

3 unieke thema's voor hoveniers

We hebben 3 websites gemaakt waar je uit kunt kiezen. De websites worden helemaal aangepast naar je huisstijl.

1

week bouwen


10

voor je uitstraling


300

bedrijven gingen je voor